Хто з багатодітних зірок-чоловіків поїхав за кордон, а хто залишився захищати Україну: Бабкін, Мірзоян та інші

З початком війни в Україні вступили в дію обмеження на виїзд чоловіків призовного віку за кордон. І хоча є винятки, не всі зіркові красені ними скористалися.

24 лютого росія напала на Україну, у що було неможливо повірити, однак це дійсно сталося. Армія окупанта нищить все – житлову інфраструктуру, мирних людей, жінок, дітей. При цьому російська влада виправдовує свої дії так званою спецоперацією для порятунку російськомовного населення України від вигаданих неонацистів. Саме таку версію пропаганда згодувала росіянам. І на жаль, вони у неї повірили.

Через війну на території всієї України був введений військовий стан, який передбачає певні обмеження на виїзд чоловіків за кордон. Так, зараз законно покинути Батьківщину можуть хлопці до 18 і чоловіки після 60, а також ті, хто непридатний за станом здоров’я до військової служби. У випадку призовного віку виїздити за межі країни дозволено багатодітним батькам трьох і більше неповнолітніх дітей. Хто з українських зіркових красенів скористався цією можливістю, а хто залишився захищати рідний дім?

Сергій Бабкін

Музикант Сергій Бабкін на початку війни знаходився у себе вдома в Харкові, звідки був змушений разом з родиною евакуюватися у більш безпечні райони. Та зрештою він виїхав у Польщу, маючи на це законне право.

Родина Сергія Бабкіна
Що відомо про місцезнаходження багатодітних зірок-чоловіків: Сергій Бабкін

Тарас Тополя

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя має трьох малих дітей, але співак з першого дня війни записався до лав територіальної оборони і служить Україні.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Що відомо про місцезнаходження багатодітних зірок-чоловіків: Тарас Тополя

Єгор Соболєв

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв теж поповнив ряди тероборони, хоча має можливість законно виїхати за кордон – у них з телеведучою троє неповнолітніх спадкоємців.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Що відомо про місцезнаходження багатодітних зірок-чоловіків: Єгор Соболєв

Анатолій Анатоліч

Кілька місяців назад телеведучий Анатолій Анатоліч втретє став батьком. Спершу він з родиною перечікував війну в Україні, однак днями повідомив про від’їзд до Франції.

Анатолій Анатоліч з дружиною та дітьми
Що відомо про місцезнаходження багатодітних зірок-чоловіків: Анатолій Анатоліч

Арсен Мірзоян

Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян має маленьку доньку від Тоні Матвієнко, а також двох синів від першого шлюбу. Втім, це не вплинуло на його рішення стати на захист Батьківщини.

Тоня Матвієнко ніжно обійняла іншого, забувши про Арсена Мірзояна: співачка пустилася берега на відпочинку
Що відомо про місцезнаходження багатодітних зірок-чоловіків: Арсен Мірзоян

Схожі статті