Після втечі з України Оля Полякова заявила, що Гагаріна для неї віднині мертва: “Поклала свій талант на алтар зла”

Відома українська співачка Оля Полякова засудила Поліну Гагаріну, яка виступала на концерті у підтримку війни Росії проти України. Усі деталі в статті.

Відома українська виконавиця Оля Полякова евакуювалася з України майже одразу після того, як дізналася про війну. Ба більше, артистка розповіла про те, що хорошу подружку її старшої доньки вбили, коли вона намагалася дістатися машиною безпечного місця, а в самої Маші почалися панічні атаки.

16-річна дочка Олі Полякової Марія показала фотосесію у зухвалому вбранні
Оля Полякова заявила, що Гагаріна для неї віднині мертва

Як і більшість вітчизняних зірок, Оля Полякова на приховує свого гніву, особливо на тих її російських колег, які відкрито підтримують агресію путіна.

Оля Полякова заявила, що Гагаріна для неї віднині мертва

В інтерв’ю журналістам програми “Зірковий шлях” вона зізналася, що, наприклад, Поліна Гагаріна для неї віднині мертва. Полякова не розуміє, як можна було присвятити свій талант абсолютному злу. Мається на увазі виступ співачки в Лужниках у підтримку російсько-української війни.

“Це дірки російського шоу-бізнесу. Усі, хто перейняв той бік, – це взагалі криваві вбивці, у них руки в крові. Такі, як Поліна Гагаріна. Така Талановита людина поклала свій талант на вівтар зла”, – зізналася Оля Полякова.

Співачка розповіла, що не втрималася і написала особисте повідомлення своїй російські колезі, у якому буквально її поховала. Вона побажала їй спочивати мирно. Полякова не може навіть зрозуміти, що треба було зробити людиною, щоб вона підтримувала вбивства.

Дісталося і тим знаменитостям, які вважають за потрібне просто мовчати і чекати на більш мирні часи. Серед таких опинилися і зірки українського походження, як Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Джиган та інші.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.