34-річна Настя Каменських натякнула чому не повернулася в Україну ще на початку лютого: має народити?

Події сьогодення розпорошили українців білим світом. Багато хто у лютому поїхав у відпустку, а повернутися додому так і не зміг. Де лишилася Настя Каменських?

Популярна співачка Настя Каменських з перших днів підтримувала Україну. Попри те, що там, в рф, у неї з чоловіком були фанати, пара знаменитостей відверто засудила і путіна, і саму росію. Наша поп-діва не стримувала сліз, коли згадувала Батьківщину.

Втім, прихильники запідозрили, що зірка ще до війни виїхала закордон. Причиною стала публікація Каменських 21 лютого.

Анастасія звикла багато та довго подорожувати. Навіть своє реаліті-шоу “Дівчата рулять” вона знімала за океаном у Мексиці. Дуже полюбилася співачці й Іспанія. Фанати, побачивши фото зірки біля колоритного ресторану з характерною іспанською назвою, одразу здогадалися, що місцина – мадридська.

Сама артистка підписала світлину, натякаючи, що знаходиться не в Україні:

“Давно я чекала та планувала по хвилинах цю поїздку. Все заради того, щоб втілювати у життя давно запланований to-do list. Найближчим часом готую для вас багато цікавого”

Інформації про повернення додому більше не було. Також у коментарях підмітили, що фігура поп-діви дивним чином округлилася:

  • “Мені одній здається, що там пузик?”
  • “Схоже на животик”
  • “Беременяшка”
  • “Режим очікування увімкнено”

Цікаво, що свою вагітність співачка не коментувала. Вона більше стала звертати уваги на новинні матеріали про Україну та обстріли. Як лідерка думки, разом з коханим Потапом, вона вирішила доносити світові правду про ситуацію у Маріуполі, Києві, попри пропаганду росії.

Схожі статті