44-річна Лідія Таран натякнула, що живе у розлуці з єдиною донькою від Андрія Доманського: “Намагалась розуміти”

Лідія Таран опинилася у числі тих жінок, які мусили евакуюватися заради безпеки діток. Ведуча досі оговтується та звикає до нової реальності.

Лідія Таран, як і більшість українців мала полишити свій будинок, улюблену роботу та відправитися у білий світ. 24 лютого назавжди перекреслило наше мирне життя та зламало всі мрії на майбутнє.

Втім, знаменитість не розгубилася, поїхала до Франції перечекати лиху годину. Виявляється, її журналістський талант став у нагоді. Вона дає інтерв’ю та виступає на місцевому телебаченні. У сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі зірка поділилася типовим днем:

“Вася повернулася зі школи, знов побачила мать в телевізорі… і рідний Київ… Цього разу намагалась розуміти французькою”, – написала Лідія.

44-річна Лідія Таран натякнула, що живе у розлуці з єдиною донькою

Може скластися враження, що Таран полишила дитину заради кар’єри. Втім, ведуча вже повідомляла, що виїхала з країни разом з донечкою. Затриматися вдалося у Франції. Зірка розповіла, як там опинилася:

“Французьке місто Нансі – побратим польського Любліна, переповненого українцями, тепер їх автобусами скеровують сюди, в край, де опинилась я… Працюю з мерією міста Нансі. Організували велику збірку – запрошення мера. Тримала спіч про Україну! Уперше французькою – від напруги і відповідальності мовний бар’єр впав. Пояснювала, чому треба закрити небо над нами!
Плакали від нашої дійсності… Яке майбутнє чекає на наших мрійників?”

Нагадаємо, що зараз відомо про 3 мільйони українців, які евакуювалися закордон.

Схожі статті