Зірка ТСН Лідія Таран розплакалася у прямому ефірі, побачивши своїх колег: телеведуча не витримує розлуки

Відома українська телеведуча вразила фанатів раптовою емоційністю: Лідія Таран розплакалась, побачивши своїх колег. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Лідія Таран евакуювалася разом зі своєю донькою Василиною Доманською майже одразу після того, як стало відомо про повномасштабну війну в Україні.

Лідія Таран нарвалася на критику за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського
Лідія Таран розплакалася у прямому ефірі, побачивши своїх колег

Варто відмітити, що журналістка довго вивчала та розвивала свою французьку і майже кожного року бувала у Парижі, тож для неї це оточення і місцевість дуже знайомі.

Лідія Таран розплакалася у прямому ефірі, побачивши своїх колег

Тим не менш, не варто думати, що Лідія не сумує за домом. Коли зірка вийшла на зв’язок з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір у прямому ранковому ефірі, вона не змогла впоратися з емоціями та розплакалася на всю Україну.

Лідія Таран розплакалася у прямому ефірі, побачивши своїх колег

У ході розмови знаменитість повідала своїм колегам, що у Франції дуже підтримують українців. Василина активно спілкується у школі з французькими дітьми, які знають, де знаходиться Маріуполь та Одеса, адже кожного дня дивляться разом з батьками новини та слідкують за ходом війни.

“У Франції постійно ведуть телемарафони. Показують докладні карти, їхні люди знають якісь українські міста. Навіть у Василини дівчинка у школі сказала, що знає де Маріуполь, Одеса, бо дивиться з батьками новини. Про Україну французів цікавить усе”, — розповіла Лідія.

Варто відмітити, що разом з Лідією евакуювалася і Алла Мазур, яка є матір’ю хлопчика-підлітка Артема. Але на відміну від своєї колеги тележурналістка рушила до Західної України в село. Марічка Падалко в свою чергу евакуювала дітей, але сама повернулася до Києва, щоб допомагати іншим впоратися з лихом, яке принесли російські окупанти.

Схожі статті