Софія Ротару змінила імідж і помолодшала на 20 років

Софія Ротару вперше за багато років змінила образ і викликала захоплення прихильників.

Українська співачка Софія Ротару багато роківживе і працює у Росії. Артистка одна з небагатьох, хто залишається вірною одному образу. Зазначимо також, що співачка завжди обирає стримані образи, які є її візитною карткою.

Саме такий стриманий і елегантний стиль відрізняє українську виконавицю від її найближчої конкурентки Алли Борисівни Пугачової. Остання завжди одягалася невідповідно до віку, чере що її одяг часто ставав темою для жартів.

Проте, незважаючи на незмінність образу, Софія Ротару вирішила трохи поекспериментувати з образом і показати прихильникам що з цього вийшло. Нещодавно зірка естради вирішила розпрощатися зі звичним каре і зробила модну стрижку французький боб з чубчиком.

Фото співачки у новому образі з’явилося на фан-сторінці Софії Ротару у мережі Instagram.

У коментарях прихильники зауважили, що новий образ личить виконавиці. Вони зауважили, що Софія Ротару помолодшала з такою зачіскою.

Також у мережі з’явилися знімки, на яких Софія Ротару трохи відійшла від звичного образу і зробила легенький чубчик. Прихильники залишилися у захваті від змін і зазначили, що виконавиця має ще молодший і привабливіший вигляд.

 

Таку зачіску артистка робила кілька років тому в на знімку важко сказати скільки артистці років.

Нещодавно українська співачка виклала новий знімок на своїй особистій сторінці у мережі Instagram. На ньому зірка позує у білій сорочці, з новою укладкою і легким макіяжем. З останньої видно, що у зірки був легенький чубчик.

Під знімком шанувальники творчості співачки залишмли багато компліментів, зазначивши, що люблять її. Також фоловери порівняли Софію Ротару з сонцем і назвали її “Великою Співачкою”.

Варто зазначити, що Софія Ротару завжди мала гарний вигляд.

Схожі статті