Даша Астаф’єва служить у “картопляних військах”: за гарячу та смачну їжу співачці ЗСУ зробили подарунок (ФОТО)

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва вступила у "картопляні війська". Вона забезпечує воїнів та пенсіонерів гарячою та смачною їжею. Це теж потрібно комусь робити. На голодний шлунок сильно не повоюєш

Агресивна росія напала на нашу Батьківщину. Україна героїчно протистоїть окупантам. З перших днів війни наші ЗСУ знищують російську армію. Кожен із мешканців України на своєму місці допомагає наближати перемогу.

Так українська співачка та модель Даша Астаф’єва вступила у “картопляні війська”. Вона забезпечує воїнів та пенсіонерів гарячою та смачною їжею. Це теж потрібно комусь робити. На голодний шлунок сильно не повоюєш.

Військові вдячні Даші Астаф’євій за смачну їжу та зробили їй подарунок. Вони подарували співачці величезний гарний букет кольором, чим викликали збентеження Даші.
Раніше Даша Астаф’єва закликала всіх українців, щоб кожен робив добрі справи, і таким чином ми всі наблизимо перемогу.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCbxJtwaK7gV%2F&is_from_rle

Також з’явилися цікаві новини: горить нафтобаза у Білгороді.
Нафтобаза спалахнула в російському місті на північ від України після того, як місцевий губернатор сказав, що це була атака двох українських вертольотів.
На відео, розміщеному у Твіттері, видно пожежу біля багатоквартирних будинків у Білгороді, приблизно за 40 км від кордону.

Проте раніше українська авіація не завдавала ударів по цілях у росії. Заява губернатора В’ячеслава Гладкова не була підтверджена українськими офіційними особами.
Пізніше прессекретар президента путіна також звинуватив у пожежі Україну та заявив, що повітряний удар не створив комфортних умов для продовження мирних переговорів із Києвом. Поки що ці переговори мало просунулися.

Прессекретар дмитро пєсков заявив, що російська влада робить все, щоб реорганізувати ланцюжок постачання палива та уникнути перебоїв з енергопостачанням Білгорода. Він сказав, що президента путіна було поінформовано про ситуацію.
Місто з населенням 370 000 осіб знаходиться на північ від Харкова, другого міста України, яке зазнало сильного артилерійського обстрілу і залишається оточеним російськими військами.
Губернатор Гладков повідомив у Telegram-повідомленні, що «на нафтобазі виникла пожежа через авіаудар, завданий двома гелікоптерами української армії, які на малій висоті проникли на територію росії».

https://x.com/drunk_cachallot/status/1509779217646505998?s=28&t=UeztkyK-wYIEcKHd0XoqOg

29 березня надійшло повідомлення про кілька вибухів на складі боєприпасів під Білгородом.
Тож не все так просто і на території країни агресора.
Україна переможе у цій війні, навіть не сумнівайтесь!

Схожі статті