Російська акторка Тетяна Лазарєва закликала зрівняти росію з землею: “Голова забита пропагандою роками”

Відома російська акторка і телеведуча Тетяна Лазарєва була в Києві на момент початку війни в Україні і закликала світ зрівняти росію з землею.

24 лютого російські війська вторглися на українські землі та влаштували справжній геноцид. При цьому більшість росіян підтримує дії свого президента і дійсно вірить, що він відправив військових до України, аби врятувати мирне населення від вигаданих неонацистів. Навіть українські зірки, які останніми роками жили і працювали в рф, або зберігають мовчання, або роблять вигляд, що ніякої війни немає.

Серед них особливо розчарувала українців телеведуча та співачка Регіна Тодоренко, яка мовчить, незважаючи на те, що її рідні батьки живуть в Одесі і вимушені ховатися в бомбосховищах. Своє мовчання зірка тревел-шоу “Орел та Решка” пояснює тим, що в їхній родині з Владом Топаловим не обговорюють політику через кардинально різні позиції щодо війни в Україні. Мовляв, такі розмови руйнують сім’ю.

Але є в росії й такі знаменитості, хто активно висловлюється проти усього, що робить кремль. Наприклад, Лія Ахеджакова, Олексій Панін, Чулпан Хаматова. Доєдналася до них і акторка Тетяна Лазарєва, яка 24 лютого знаходилася в Києві, куди прилетіла за тиждень до початку війни. Зірці запропонували взяти участь в новому сезоні “Ліги сміху” в якості судді. Зараз вона знаходиться в Іспанії та продовжує висвітлювати події в Україні.

Російська акторка Тетяна Лазарєва закликала зрівняти росію з землею
Російська акторка Тетяна Лазарєва закликала зрівняти росію з землею

Ось що Тетяна каже з приводу того, чи несе російське суспільство відповідальність за війну проти українського народу:

“Коротка відповідь – велика відповідальність. Суспільство складається з людей. Ну так, все повністю суспільство – капець. Треба повністю росію зрівняти з землею і побудувати нову росію”.

Лазарєва пояснює таку пасивність співгромадян роботою пропагандистських ЗМІ й телеканалів, які все заполонили:

“Коли голова забита пропагандою роками, то ти так і живеш”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.