“Їм пофіг”: 27-річна Катя Репяхова закордоном забула про солодке життя – не пустили навіть у літак просто так

Молода дружина Віктора Павліка, Катерина Репяхова, нині перебуває в евакуації закордоном. Блогерка вперше розповіла, які складнощі їй довелося пережити.

Парі Віктора Павліка і його дружини Катерини Репяхової зараз довелося на певний час бути далеко один від одного. Війна змусила блогерку поїхати геть з України, аби дати маленькому синові, якому немає ще й рочку, повну безпеку і комфорт.

Втім, доля підготувала безліч випробувань для молодої матусі. Ще в аеропорту виникла проблема, яка ледь не довела Катю до істерики. Її з крихітним Михасиком не пустили на борт літака. Як виявилося, авіакомпанія у Стамбулі не так часто зустрічала українських біженців.

“Нас не хотіли саджати на літак просто по своїй тупості!!! І відносились до нас, як до скота”, – емоційно написала дружина Павліка.

27-річна Катя Репяхова закордоном забула про солодке життя

Її з дитиною відправили самостійно розбиратися з візами. Ніхто навіть не поспішав на допомогу, поки інші спокійно сідали на літак.

“І їм пофіг, що в нашій країні війна і ми з дитиною. Турки!!!”, – поскаржилася Катерина Репяхова.

Жінка не раз скаржилася, що досить непростим був її з родиною шлях на захід. Вони кілька діб добиралися до Німеччини. Втім, там лишатися не схотіли. Довелося навіть покинути свою улюблену автівку, адже до фінального місця прильоту її ніяк не можна було переправити.

Нагадаємо, що обраниця Віктора тривалий час була в Україні. Разом з чоловіком допомагали нужденним з гуманітарною допомогою. Сам же співак радував концертними виступами вимушених переселенців. Досі музикант лишається на Батьківщині.

Схожі статті