“Все зіпсували”: дружина Олександра Усика показала, що зробили росіяни з елітним маєтком боксера у Ворзелі

Сьогоднішні новини втішають: звільнено Ірпінь, Бучу, Гостомель і Ворзель - міста, де точилися останні дні бої. Втім, багато будинків так і не дочекалися господарів.

Сьогодні Бучанський район на Київщині став справжнім пеклом. До недавніх пір зелені молоді міста потрапили під удар ворога. Лише після місяця війни вдалося їх відбити у противника. Ворзель став одним із тих населених пунктів, який ворог окупував одним з перших. Як виявилося, саме там знаходиться будинок популярного українського боксера Олександра Усика. Рашисти розквартирувалися прямо у нього в хаті.

Дружина знаменитості про це повідомила у своєму Інстаграмі. Жінка розповіла і показала, як понівечили їхнє майно російські солдати. Виявляється вони не лише загнали свою техніку, а й зайняли житлові приміщення.

“Ще й застілля влаштували. Які ж вони тупі. Жебраки. Руський мир! Заїхав і до мене. Тварини! Просто все зіпсували”, – емоційно поділилася світлинами Катерина Усик.

“Все зіпсували”: дружина Олександра Усика показала, що зробили росіяни з елітним маєтком

Зараз важко оцінити наскільки сильні майнові збитки у наших громадян. В окремих зайнятих селищах росіяни вивозили добро, нажите українцями, цілими камазами. З собою тягли килими, побутову техніку, одяг, ну, і звісно, прикраси та гроші. За словами очевидців, вражені нашим рівнем життя рашисти думають, що це все у нашу країну ледь не безкоштовно постачають західні країни.

З перехоплених СБУ розмов окупантів з ріднею можна зрозуміти, що ніхто не скаржиться із загарбників на своє становище. Навпаки російські мами і дружини всіляко підтримують мародерів та навіть дають “замовлення” солдатам.

Схожі статті