Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова не витримала і привселюдно присоромила Лободу: “Поплакала і знов…”

Відома українська продюсерка Олена Мозгова публічно розкритикувала Світлану Лободу, у щирість якої не збирається вірити. Усі деталі в статті.

Олена Мозгова завжди володіла принциповою патріотичною позицією та ніколи не транслювала чужі думки, а ділилася лише своїми. Продюсерка завжди любила Україну, вибирала її для заробітків, для творчості та життя. І зараз вона дуже скептично ставиться до тих, хто раптово згадав про Батьківщину або підтримує її здалеку, на чужині.

Так, нещодавно вона розкритикувала зірок, що евакуювалися у Європу, розповівши про те, що вона ніколи не покине свого чоловіка Девіда, який на даний момент боронить країну у лавах територіальної оборони, а також закликала усіх приєднатися до волонтерства і робити усе можливе для того, щоб Україна продовжувала свій супротив.

Олена Мозгова привселюдно присоромила Лободу

Дісталося і Світлані Лободі, яка більше місяця тому раптово згадала про те, що вона — українка. Нещодавно співачка передала автомобіль у користування територіальній обороні, а також сплатила за покупку важливого обладнання для захисту військових у місті на суму понад 1,5 мільйона гривень. Про це мер Борисполя розповів у соцмережах та публічно подякував артистці за її вчинок.

Олена Мозгова привселюдно присоромила Лободу. Скріншот особистої сторінки продюсерки

Тим часом продюсер Олена Мозгова розкритикувала у Facebook і позицію мера, і саму Світлану Лободу.

Варто відмітити, що користувачі мережі дуже підтримують Мозгову. Подібної позиції дотримується і Анастасія Приходько, яка активно критикувала Макса Барських, Тіну Кароль, Ані Лорак, Світлана Лободу та інших артистів, що роками заробляли свої статки в росії, тим самим фінансуючи її шаленими податками.

Схожі статті