Наталія Карпа розповіла про подругу, яка втратила будинок в Ірпені, співачка мріє про повернення до Києва: “Як там зараз?”

Наталя Карпа з сумом згадує як жила до війни, відпочивала та їздила на концерти у Бучу та Ірпінь. Це був щасливий час. Оскільки так більше не буде.

Наразі співачка Наталія Карпа знаходиться на Західній Україні. Проте вона має мрію: повернутися до Києва. Хоча її подруга розповіла, що у неї біда – її будинок повністю зруйнований. Але є й хороша новина – подруга встигла забрати з Ірпеня сина і таким чином врятувала себе та його.

Весь світ жахнувся коли, побачив кадри зруйнованих міст біля Києва: Бучі, Ірпеня, Гостомеля. На вулицях лежало чимало вбитих місцевих жителів. Окупанти знущалися з них і потім вбивали. Це справжній геноцид українського народу. Сама подруга теж перебуває в Україні – на Закарпатті. Про те, що її будинок зруйновано, повідомили сусіди, які залишилися в Ірпені.

Наталя Карпа часто переписувалася зі своєю подругою і та розповіла про своє лихо. Багато її сусідів поранено, деякі загинули.
Наталія Карпа до того, як росія напала на Україну дуже часто бувала в Бучі та Ірпені. Багато разів співачка приїжджала в Ірпінський шпиталь і разом з Alyosha, Світлана Тарабарова давала концерти військовим. Ведучим була Марічка Падалко. Військові були задоволені їхніми виступами.

Як далі згадує Наталія Карпа про Бучу та Ірпінь – там їй дуже подобалося. Вона навіть не може уявити, що діється там і як зараз виглядають ці міста. Наталія Карпа не розуміє, як таке може бути сьогодні. А ще їй дуже хочеться повернутись до Києва.
Як і всі представники українського шоубізнесу Наталія Карпа та українці знають, що ми переможемо. Ворог буде розбитий. Незабаром настане переломний момент у війні та наші ЗСУ відкинуть російських окупантів до кордону. Бережіть себе та своїх близьких. І найголовніше не вірте російським фейкам.

Схожі статті