Сім’я ведучого “Орел та Решка” Андрія Бєднякова нарешті покинула Маріуполь: “Там справжнє пекло, волосся дибки”

Кожна людина у цей непростий воєнний час переживає своїх рідних. Не виняток і Андрій бідняків. Його рідні залишилися в окупованому рашистами Маріуполі

Коли в Україні триває війна, розв’язана агресивною росією, багато людей намагаються виїхати із зони бойових дій. Особливо це стосується громадських осіб. Не скрізь є гуманітарні коридори, щоби народ міг виїхати в безпечні місця. Наприклад, у Західну Україну чи навіть за кордон.

Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі
Андрій Бєдняков загубив маму та сестру в окупованому Маріуполі

Андрій Бєдняков, який є провідним шоу “Орел і решка”, дуже переживав за своїх рідних, які залишилися в окупованому Маріуполі. Вони вже три тижні не виходили на зв’язок із ним. Там у Маріуполі залишалися його мама та рідна сестра. Весь цей час ведучий не знаходив собі місця та не знав, що ними було. Тільки після 22 березня Андрій Бідняков дізнався про них. А вже 4 квітня рідні змогли вирватися із Маріуполя.
Друг Андрія Бєднякова раніше розповідав йому, що коїться у Маріуполі.
Після його оповідань Андрій Бедняков сказав, що немає прощення російським окупантам. Андрій Бєдняков вільно зітхнув після того, як його мама та сестра вирвалися з обложеного Маріуполя.
Люди у Маріуполі на своїх машинах намагаються залишити місто. Рашисти не приспускають офіційні гумконвої. Тож це диво, що рідним Андрія Бєднякова вдалося виїхати з Маріуполя.
Проте всі в Україні, зокрема й у Маріуполі, вірять, що ЗСУ відкинуть орків до кордону та настане мир на нашій землі. Україна переможе, у цьому не вагайтеся. І найголовніше не піддавайтеся паніки. Чи не слухайте і не дивіться російські засоби масової інформації. Орієнтуйтесь лише на офіційні українські ЗМІ. Бережіть своїх рідних та себе. Пам’ятайте, що кожен українець має на своєму місці наближати перемогу своєї Батьківщини. Слава Україні!

Схожі статті