Тарас Тополя разом з гуртом “Антитіла” ледь не опинилися в місці влучання ракети: оце так запізнилися на півгодини

Багато представників шоубізнесу інакше глянули на життя та свою творчість під час війни. Це стосується й Тараса Тополі. Їм розплющилися очі та вони зрозуміли, що є інші цінності у житті.

Вже сорок днів триває війна між агресивною росією та Україною. Агресор бомбить міста та села нашої країни. Гинуть мирні люди. Нелюди з Росії знущаються з нашого мирного населення. Із самого початку військових дій усі учасники гурту “Антитіла” разом із їхнім лідером Тарасом Тополем стали на захист України. Не лише вони вирішили захищати Батьківщину із представників шоубізнесу. Деякі зірки вступили до ЗСУ, інші до тероборони, треті їздять країною та підіймають моральний дух українців. Кожен на своєму місці наближає перемогу нашої країни над окупантами з Росії.

Тарас Тополя переосмисли своє життя

Тарас Тополя відверто розповів, що він проміняв життя зірки у шоубізнесі на протистояння агресору. І він вважає, що зробив правильно. Якщо так чинитиме кожен українець, то перемога буде не за горами. Це однозначно.
Спершу Тарас Тополя разом зі своїм гуртом вступив у тероборону. І найголовніше, що його сім’я вітала.
Тарас Тополя розповів, як вони з групою потрапили в неприємну ситуацію на передовій. Вони просто запізнилися не вчасно прибули в точку призначення. А потім дізналися, що кілька хвилин тому на те місце прилетіла ракета. І вони всією групою, напевно, загинули б. А так ракета лише рознесла білборд на трасі. Усі лишилися живі. Тарас Тополя каже, що він усім серцем ненавидить окупантів із Росії.
Тарас Тополь сказав, що він під час війни переосмислив свої пріоритети. Він зрозумів, що у цьому житті головне. Це Батьківщина, свобода та близькі люди. Тому бережіть рідних та себе. І не вірте російській пропаганді та не панікуйте. Слава Україні!

Схожі статті