Соломія Вітвіцька і Святослав Гринчук з малюком на руках ощасливили новиною про поповнення: “Він ще немає імені”

Телеведуча і журналістка каналу 1+1 Соломія Вітвіцька та її колега Святослав Гринчук взяли на руки малюка і ощасливили глядачів радісною новиною.

Війна в Україні триває з 24 лютого. Саме ранком того дня російська армія вчинила повномасштабний наступ на українські міста.

І хоча путін прикривається так званою “спецоперацією”, після звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля та інших містечок Київщини від окупанта весь світ побачив, що справжня мета воєнної агресії — геноцид українського народу.

З самого початку війни журналісти тримають інформаційний фронт. Серед них глядачі регулярно бачать в ефірі Соломію Вітвіцьку, Святослава Гринчука, Марічку Падалко, Людмилу Барбір, Валентину Хамайко, Єгора Соболєва і не тільки.

Марічка Падалко емоційно розповіла про розлуку з чоловіком і дітьми через війну
Ведучі 1+1 на загальнонаціональному телемарафоні

Попри всю ту біль, яку зараз переживають українці, телеведучі не забувають ділитися зі співвітчизниками історіями з щасливим кінцем.

Наприклад, нещодавно “плюси” надали теплий прихисток песику на прізвисько Дімон, а згодом після цього Валентина Хамайко з Олександром Поповим прихистили цуциків зі зруйнованого в Ірпені притулку.

Тепер в Інстаграмі Вітвіцької з’явилися кадри зі Святославом Гринчуком і чарівним цуценям породи чіхуахуа, якого в коментарях вже називають позаштатним кореспондентом ТСН.

“У нас в ТСН нові мешканці. Красунчика забрала з Бучі наша кореспондентка Юрія Кирієнко. Він ще немає імені, але ми уже його обожнюємо. І вже навіть провели ефір утрьох зі Святославом Гринчуком”, – написала Соломія.

Користувачі мережі пропонують назвати крихітку Джавеліною Бучанською або Байрактарчиком. Нині дуже розповсюджені та актуальні імена.

Схожі статті