Alyona Alyona не кинулася за кордон, а залишилася вдома: “Є бажання допомагати та розв’язувати проблеми людей”

Зірки шоубізнесу допомагають наближати перемогу України над російськими загарбниками. Кожен на своєму місці, по можливості намагається підтримати ЗСУ та тероборону, а також жителів України

В Україні продовжується війна, яку розв’язала агресивна росія. Рашисти вбивають мирних людей не шкодуючи дітей, старих та жінок. Але незабаром кара наздожене нелюдів. Кожен українець робить свій посильний внесок у наближенні перемоги. Співачка вирішила для себе, що має одне завдання – докласти всіх зусиль, щоб російський загарбник покинув нашу землю. І цьому завданню вона присвячує весь свій час. Alyona Alyona займається волонтерською та інформаційною діяльністю, а також нещодавно написала пісню “Молитва”.

Alyona Alyona вважає, що на своєму місці допомагає наближати перемогу

Alyona Alyona розділила свою діяльність на дві частини. Вона волонтерить і одночасно дає інтерв’ю виданням, як правило, з-за кордону. Там, де живе Alyona Alyona існує 4 комендантських дні. А один день співачка перебуває вдома та займається інформаційною діяльністю. Вона дуже сумує за волонтерською діяльністю. На відміну від блогерів з Росії Alyona Alyona і такі як вона, розміщують блоги не вимагаючи грошей. Співачка відстежує фейкову інформацію та викриває її. Разом із волонтерами вона висвітлює правду. Ту правду, яка “ріже” очі рашистам. Є, звичайно, люди, які вважають за краще відмовчуватися в соцмережах і не говорити про війну росії в Україні, але є (їх більше) справжні патріоти нашої Батьківщини.
Alyona Alyona вважає, що на своєму місці допомагає наближати перемогу. Співачка вірить, що незабаром ворог буде вигнаний із нашої землі та настане довгоочікуваний світ. А всіх російських нелюдів покарає не лише суд, а й ЗСУ. бережіть себе та своїх рідних і не піддавайтеся паніці. Слава Україні!

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.