34-річна Леся Нікітюк відреагувала на обстріл маршрутки, в якій вона практично жила: “Ракета потрапила в ангар”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася непростою для неї новиною - російські агресори знищили її знамениту "Ле Маршрутку", на якій вона об'їздила всю Україну.

Леся Нікітюк прославилася завдяки шоу про подорожі “Орел і решка”. Це був не перший її робочий проєкт, однак саме ця програма принесла їй популярність серед мільйонів телеглядачів. Після того, як Леся покинула шоу, вона продовжила подорожувати, однак вже в абсолютно новій передачі. “Ле Маршрутка” стала першим авторським телешоу Нікітюк. В її рамках ведуча їздила містечками України у брендованому автобусі моделі “Богдан” разом із командою.

Леся Нікітюк відреагувала на обстріл маршрутки
Леся Нікітюк відреагувала на обстріл маршрутки

Як повідомила телеведуча, російські окупанти знищили її знаменитий транспорт, на якому вона встигла дослідити Україну – ракета влучила в ангар, де стояла маршрутка.

На жаль, маршрутку обстріляли, влучила ракета в ангар, вилетіли шибки. Я не встигла ще розплакатися, коли виклала фотографії, як люди почали писати мені, що ми готові твою маршрутку повністю переробити і вона буде їздити далі”, – поділилася Леся Нікітюк.

Також вона розповіла, що зараз знаходиться в рідному Хмельницькому, де працює у волонтерському центрі, який допомагає вимушеним переселенцям з міст, де йдуть активні бойові дії.

“Кожен день ми зустрічаємо людей, які змушені покинути свої будинки через обстріли. Ми допомагаємо їм розслабитися, намагаємося смачно годувати, у нас великий колектив, всієї школи, де я колись вчилася. Там і директор, і завуч, психологи і вчителі працюють щодня. Ми прийняли близько 50 сімей, кішок, собак, всіх намагаємося забезпечити любов’ю і ласкою. А потім люди або рухаються далі до своїх родичів в інших областях, або залишаються в нашому місті”, – додала Нікітюк.

Схожі статті