Ані Лорак використовувала чоловіків в росії: співачка не нехтувала способами заробити на “товстосумах”

Спливла правда про поведінку Ані Лорак та її схеми по підтриманню свого благополуччя. Її відкрили російське агенство, яке, як виявилося, не у захваті від співачки.

У зв’язку з тим, що Ані Лорак покинула територію росії і на даний момент ховається в Арабських Еміратах, увага російської преси до співачки стрімко зросла. Редакція МК.ру вирішила взяти інтерв’ю у концертного агентства (назву агенства видання не вказало) і виявила вельми скандально інформацію про артистку. Зокрема у розмові була озвучена сумнівна схема заробітку Кароліни, яка викликає неоднозначні емоції.

Стало відомо, що Ані Лорак використовувала російських олігархів

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується
Стало відомо, що Ані Лорак використовувала російських олігархів

Так, представники компанії, які спеціаліщуюьься з організації виступів заявили, що Ані Лорак в росії ніколи не любили і не слухали, дізналися про неї завдяки Філіпу Кіркорову і взагалі, вона “прокручувала” схеми, які своєю метою ставили дістати з кишені російських олігархів якомога більше грошей. Мовляв, Ані Лорак розводила багатіїв на інвестиції, які ніколи не окуповувалися.

“А у Ані була така концепція, наскільки нам відомо – знаходити заможних чоловіків та підбивати їх на проекти шоу-бізнесу. Потім Лорак вела спонсорів до Кіркорова. У парі вони зачаровували товстосумів, і підприємці вкладалися у ці проекти. Для бізнесменів це мало якийсь свій інтерес – потусити із зірками, чому б і ні? Але щоразу ці інвестиційні проекти, які у Лорак виникали від її залицяльників, вилітали у трубу. Її шоу “Діва”, “Кароліна” – дуже дорогі проекти, кожен коштував приблизно 6 мільйонів доларів: декорації, балет, репетиції, костюми, закупівля машин для гастролей. Зрозуміло, що шоу Лорак дешевші за виступи Кіркорова, але вистави співачки не окупилися”, – йдеться в інтерв’ю.

Схожі статті