Переможець “Холостячки-1” Олександр Еллерт під час війни припинив голитися та кардинально змінився (ФОТО)

Відомий український гуморист, колишній обранець акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт здивував фанатів виглядом. На тлі війни зірка змінився.

Відомий український гуморист, автор жартів “Кварталу” Олександр Еллерт, завжди намагався максимально позитивно ставитися до усіх подій, що відбуваються у його житті.

Олександр Еллерт зі смаком відгуляв гучне весілля
Олександр Еллерт під час війни припинив голитися та кардинально змінився

Він сміявся навіть над власним розтаванням з Ксенією Мішиною, яке принесло йому немало страждань. А

А зараз, коли в Україні війна, він спрямовує свій гумор проти російських політиків та нісенітниць російських ЗМІ. Деяким його підписникам це допомагає не вішати носа. Однак, остання публікація Олександра викликає певні сумніви стосовно того, чи дійсно сам гуморист може впоратися з тим, що відбувається на його Батьківщині

Олександр Еллерт під час війни припинив голитися та кардинально змінився

Так, нещодавно Еллерт опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, яке присвятив українським бізнесменам і все добре, але є одне “але”. Олександр зрадив своїй звичці голитися і його обличчя дуже заросло.

Бачити його в такому вигляді дуже незвично, адже Еллерт постійно слідкував за волоссям на своєму обличчі і не давав йому відростати.

Однак, йому дуже личить новий образ. Залишається сподіватися, що це було модним продуманим рішенням, а не результатом душевних мук. Варто відмітити, що не так давно Іванна Онуфрійчук продемонструвала своїм підписникам, до чого її довела війна. Так, знаменитість не просто не відвідує салонів краси. Вона буквально знищила свій манікюр, залишивши замість нігтів обламки. Психологи радять не запускати себе у такий непростий час, а навпаки сконцентруватися на піклуванні про себе.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.