Померла мама Андрія Бєднякова з “Орла та Решки”, яка більше місяця провела в окупованому Маріуполі

Тяжко втрачати близьких людей. Особливо якщо розумієш, що вони ще могли жити. Проте війна, розв'язана агресивною росією проти України, завдала горя й Андрію Бєднякову

Багато лиха принесла росія на землю України. Після артилерійських та ракетних атак, а також бомбардувань загинуло багато мирних людей у нашій країні. Особливо постраждав місто Маріуполь.
У Андрія Бєднякова в окупованому Маріуполі залишалися мама та сестра. Телеведучий робив кілька спроб вивезти рідних із небезпечного місця. І нарешті це йому вдалося. Андрій Бєдняков сам родом із Маріуполя. Нещодавно він розповів, що не стало його мами, вона пішла з життя. На своїй сторінці в інстаграмі Андрій Бедняков повідомив, що після тривалого перебування в блокадному Маріуполі його мама померла. Вона не витримала постійних пострілів та вибухів.

Андрій Бєдняков дуже переживав за своїх рідних
Андрій Бєдняков дуже переживав за своїх рідних

Як розповів у своїй посаді Андрій Бєдняков, він дуже був радий, що сестра та мама покинули Маріуполь. Його мама тривалий час перебувала у комі. Просто сестра Андрія Бєднякова не говорила йому про це. Вони забрали маму з Маріуполя, бо не хотіли її ховати біля під’їзду, як це робили інші. Якби не було обстрілів та бомбардувань Маріуполя, то мама ще жила б. Щойно почалася війна, то мама слабшала з кожним днем. Звичайно вона переживала і дуже хвилювалася. Якби не було війни, то мама ще жила б. Андрій Бедняков написав: “Російський світ” – гірше найстрашнішої хвороби. Гірше раку та альцгеймера. Ця ідеологія та армія тягне на той світ швидше”. Немає прощення злочинів, які творять рашисти. Вони забирають у людей найдорожче – життя. Бережіть себе та своїх близьких. Не довіряйте російській пропаганді. Потрібно орієнтуватись лише на українські офіційні засоби масової пропаганди. Україна переможе! Україною!

Схожі статті