Лоліта отримала по повні помідори за мовчання про війну росії проти України: “Мабуть, деменція прогресує”

Що треба мати в серці, щоб мовчати про ті звірства, які творить російська армія в Україні? У нормальних людей виникають сумніви про те, чи взагалі є серце в людини, яка досі не засудила війну росії проти України

Вже понад 40 днів триває війна в Україні, розв’язана агресивною росією. Представники шоубізнесу, особливо ті, що в Росії, по-різному відреагували на віроломний напад України на Україну. Як правило, російські зірки, навіть з українським корінням мовчать, або намагаються нейтрально висловлюватися про війну. Вони не акцентують, хто розв’язав цю війну.

Лоліта в YouTube-шоу 50 питань
Лоліта не прокоментувала війну росії проти України

Коли в Україні гинуть ні в чому не винні мирні жителі: діти, люди похилого віку та жінки, російська співачка Лоліта на своїй сторінці в інстаграм розміщує відео, як вона робить нову стрижку.
Лоліта пише: “Сьогодні перукар Олексій Осипчук зістриг наслідки COVID, стресів останнього часу. Роби що має – і станеться те, що судилося.” Співачка не прокоментувала війну росії проти України, хоча буквально недавно їй допомагали вивезти з Києва її маму, яка ховалася від російських бомбардувань у підвалі, тобто мама ризикувала життям і щохвилини могло статися непоправне.
“Ви якось допомагаєте Україні?” – запитала sofia.mazur1.
“Їй наплювати на українців!” – відповіла svitlanashubala.
“Також раніше вас мудрою вважала. Але, мабуть, деменція прогресує”, – прокоментувала передплатниця kolosok_helen.
Як бачите, вищезгадані люди адекватно та правильно сприймають російську агресію проти України, а Лоліта мовчить. Бог їй суддя. Українці знають, що незабаром настане переломний момент у війні та ЗСУ відкине до кордону російських окупантів. Бережіть себе та своїх близьких. Не піддавайтеся паніці та не слухайте російські фейки. Перемога буде за нами. Слава Україні!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.