Кліпмейкер Алан Бадоєв не може прийти до тями після побаченого в Бучі: режисер запропонував покарання для орків

Немає прощення російським окупантам. В Україні вони зробили стільки зла, що їм уже не відмитися. Тепер рашистів чекає лише відплата і вона їх наздожене, де б вони не були

Війна в Україні продовжується. Агресивна росія вже понад 40 діб намагається підкорити нашу країну. Окупанти розстрілюють мирні житлові райони міст та сіл. Весь світ здригнувся, коли побачив звірства російської армії у Бучі, Ірпені та інших населених пунктах під Києвом. Алан Бадоєв не може повірити своїм очам, коли побачив фото зі звільнених міст України. Перша його емоційна реакція була про те, що сталося у Бучі: “Я хочу, щоб у людей, які це зробили, забрали руки та ноги”. Це не люди, це не армія, це не солдати.

Алан Бадоєв звернувся до російських зірок
Алан Бадоєв не може повірити своїм очам

Алан Бадоєв уже кілька днів ходить до Києва і не може заспокоїтись, у нього депресія. Він бачить людей, які ходять Києвом, люди продовжують жити. Проте йому особисто дуже складно ходити Києвом після всього того, що він побачив у Бучі. Алан Бадоєв назвав російських солдатів абсолютними нелюдами. Вони втопили Бучу в крові – це мерзоти. Режисер хоче, щоб таке зло було покарано. Помста має наздогнати цих нелюдів. Вся світова спільнота має залучити до відповіді винних у злочинах в Україні, не лише солдатів та офіцерів, а й політичне керівництво росії. Якщо раніше були демократичні країни ілюзії щодо росіян, то тепер їх немає. І хоча зараз йдуть переговори між Україною та Росією, проте українці сподіваються, що головним перемовником має бути ЗСУ. Ворог розуміє лише силу, і коли наші війська наступлять на горло російської армії, тільки тоді можна вести з ними переговори на наших умовах. Бережіть своїх рідних та себе. Чи не слухайте російську пропаганду. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті