Кліпмейкер Алан Бадоєв не може прийти до тями після побаченого в Бучі: режисер запропонував покарання для орків

Немає прощення російським окупантам. В Україні вони зробили стільки зла, що їм уже не відмитися. Тепер рашистів чекає лише відплата і вона їх наздожене, де б вони не були

Війна в Україні продовжується. Агресивна росія вже понад 40 діб намагається підкорити нашу країну. Окупанти розстрілюють мирні житлові райони міст та сіл. Весь світ здригнувся, коли побачив звірства російської армії у Бучі, Ірпені та інших населених пунктах під Києвом. Алан Бадоєв не може повірити своїм очам, коли побачив фото зі звільнених міст України. Перша його емоційна реакція була про те, що сталося у Бучі: “Я хочу, щоб у людей, які це зробили, забрали руки та ноги”. Це не люди, це не армія, це не солдати.

Алан Бадоєв звернувся до російських зірок
Алан Бадоєв не може повірити своїм очам

Алан Бадоєв уже кілька днів ходить до Києва і не може заспокоїтись, у нього депресія. Він бачить людей, які ходять Києвом, люди продовжують жити. Проте йому особисто дуже складно ходити Києвом після всього того, що він побачив у Бучі. Алан Бадоєв назвав російських солдатів абсолютними нелюдами. Вони втопили Бучу в крові – це мерзоти. Режисер хоче, щоб таке зло було покарано. Помста має наздогнати цих нелюдів. Вся світова спільнота має залучити до відповіді винних у злочинах в Україні, не лише солдатів та офіцерів, а й політичне керівництво росії. Якщо раніше були демократичні країни ілюзії щодо росіян, то тепер їх немає. І хоча зараз йдуть переговори між Україною та Росією, проте українці сподіваються, що головним перемовником має бути ЗСУ. Ворог розуміє лише силу, і коли наші війська наступлять на горло російської армії, тільки тоді можна вести з ними переговори на наших умовах. Бережіть своїх рідних та себе. Чи не слухайте російську пропаганду. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.