Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс повернулася до Єгора Гордєєва, але не захотіла цілувати його у відповідь

Улюблені телеведучі українців Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову разом. Знаменитості возз'єдналися на очах у своєї публіки. Усі деталі в статті.

Відомі українські телеведучі Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв роками працювали разом, як партнери. Їхні посмішки, цікаві взаємодії, діалоги та обговорення завжди приваблювали глядача, який за увесь цей час дуже до них прикипів.

Відомо, що телеведуча заміжня, має двох дітей, хлопчиків-близнюків, а її партнер — холостяк, який не бажає пов’язувати своє життя з певною жінкою і взагалі віддає перевагу коротким історіям. Не дивлячись на це, їхні віддані фанати мріяли про те, що колись ці двоє побачать в одне одному не тільки колег та друзів, але й декого більш важливого. Так, аудиторія мріяла про кохання між цими двома.

Неля Шовкопляс повернулася до Єгора Гордєєва, але не захотіла цілувати його у відповідь

Коли розпочалася війна, його Єгор з головою поринув у роботу. Телеведучий днями і ночами знаходився в студії, а коли мав можливість вирватися з роботи, виходив на зв’язок з підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Неля ж виконувала свій материнський обов’язок, і вивезла дітей у безпечне місце. Певний час вона виходила на зв’язок за допомогою технологій, але нещодавно зробила своїм фанатам сюрприз і особисто з’явилася в студії. Сталося це звісно після звільнення Чернігова та Київської області.

Неля Шовкопляс відмовила Єгору Гордєєву у поцілунку: телеведуча повернулася до свого партнера. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Єгор не приховував емоції і був дуже щасливий побачити свою партнерку і навіть почав тягнути губи до неї, в очікуванні поцілунку. Однак Шовкопляс вирішила не відповідати на цей жест, хоча також була неймовірна рада.

Схожі статті