Після публічної підтримки України 68-річний Андрій Макаревич повідомив про народження дитини: знову став батьком

Відомий російський музикант Андрій Макаревич повідомив неймовірно новину: зірка знову став батьком. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, російський музикант Андрій Макаревич одразу відреагував на страшні події в Україні та засудив війну, яку розв’язала російська федерація.

68-річний Андрій Макаревич готується вчетверте стати батьком
Андрій Макаревич повідомив про народження дитини

Чоловік не приховував своєї огиди до літери Z, яка також нагадує йому фашистську свастику, а також активно відстоює власні інтереси та позицію. Зокрема нещодавно, він розкритикував росіян, які засуджують російських зірок, що не підтримують дії Путіна та виїхали за кордон. Він заявив, що насправді такі, як Максим Галкін, Алла Пугачова, Чулпан Хаматова і є справжньою росією і тому росія виїхала із росії.

Андрій Макаревич повідомив про народження дитини

На даний момент співак перебуває в Ізраїлі, де живе разом зі своєю дружиною Ейнат. Напередодні війни він спілкувався з українськими журналістами з ЖВЛ і розповідав, що вони з коханою очікують на дитину, а нещодавно, 30 березня в нього народився син.

Андрій Макаревич повідомив про народження дитини

Малюк абсолютно здоровий, з неймовірними показниками. Про народження дитини стало відомо на офіційній сторінці гурту “Машина времени”.

“Показники ідеальні — 10 з 10, характер активний і допитливий, хороший апетит, голос гучний, решта буде зрозуміло з часом. Мама Ейнат Кляйн та тато Андрій Макаревич втомлені, але задоволені. Не плутайте імена мами та дитини: Макаревич-молодший — тезка одного з братів Коенів!”

Варто відмітити, що Андрій з нетерпінням чекав народження свого синочка, і вважав, цю подію найсвітлішою з тих, що ставалася з ним за останні роки.

Схожі статті