Слава Камінська розповіла про плани на майбутнє і що про розлучення знають діти

Слава та Едгар Камінські розлучилися рік тому, але у пари вийшло побудувати дружні відносини.

Співачка та пластичний хірург були разом досить довго і у них народилося двоє дітей. Але минулого року щось пішло не так і пара розлучилася. Здогадалися про кого йде мова? Звісно, говоримо про Славу та Едгара Камінський.

За словами чоловіка пара розлучилася через ревнощі і звинувачення у зраді. Звісно, чоловік говорить, що приводів для ревнощів не давав, але постійні сварки виснажували пару і вони вирішили розійтися.

Зараз у кожного з подружжя є своє життя і нові партнери. Вони стали спокійнішими і щасливішими.

Як стверджує солістка “НеАнгелів”, син Леон і донька Лаура досі не знають, що батьки розлучилися. Але ж ми знаємо, що діти не дурні і бачать те, що намагаються приховати дорослі.

Слава Камінська пояснює дітям, що вони з татом живуть  окремо, щоб не сваритися постійно. Зазначимо, що однією з причин розлучення зіркової пари стали сварки при дітях. Правдивість слів зіркової мами підтверджує і те, що родина завжди відпочиває разом.

Прихильники зірки зауважили, що Слава все ще кохає Едгара і вони чудова пара.

Зараз співачка відмічає позитивні зміни у стосунках з Едгаром і зауважує, що настільки хорошими вони не були навіть у найуращі часи їхнього шлюбу.

Про нових партнерів пара особливо не говорить. Слава Камінська вважає не зовсім правильним розповідати про амурні справи, адже, за її переконаннями, сьогодні ви можете бути разом, а завтра вже розбігтися.

Про свої нові відносини пластичний хірург теж нічого не розповідає. Єдине. що відомо, що у нього є нова партнерка.

Сподіватимемося, що у експодружжя все скоадеться якнайкраще і вони знайдуть своє щастя.

Схожі статті