“Є потерпілі”: Ектор Хіменес-Браво вперше з 24 лютого відвідав свою київську квартиру та назвав росіян фашистами

Зірка українського телебачення Ектор Хіменес-Браво у перші тижні війни був за кордоном, однак зараз вирішив повернутися до України та відвідав рідні для себе місця.

Ектор Хіменес-Браво декілька днів тому повернувся до України з Польщі, де він активно волонтерив останні тижні. За словами кулінара та зірки “МастерШефу”, він довго вагався, адже деякі прихильники попереджували, що в Києві та його околицях все ще небезпечно, проте шоумен не витримав туги за Україною та повернувся додому.

Ектор Хіменес-Браво відвідав свою київську квартиру
Ектор Хіменес-Браво відвідав свою київську квартиру

6 квітня Ектор показав свій будинок, який знаходиться по вулиці Лобановського у Києві. Як виявилося, його рідний район пережив обстріл російських окупантів. І, як повідомив кулінар, під час бомбардування сусіднього дому війська рф залишили потерпілих. Район Ектора постраждав ще у перші дні конфлікту в Києві.

“Київ. 3 (третій) день війни. Лобановського 6А. Російська ракета потрапляє у цивільний об’єкт. Поруч дві школи. Поряд немає військових баз. Є постраждалі. Це не нова новина, але я тільки зміг приїхати, щоб побачити це на свої очі. Що це, як не фашизм?” – написав зірка “МастерШефу”.

Ектора також здивувало, що більшість росіян продовжують підтримувати політику їхньої влади.

“50-70% людей у ​​Росії підтримують війну в 21 столітті в центрі Європи. Тобто замість того, щоб займатися економікою, подорожувати, вивчати науки, ставати зірками, вивчити англійську, полетіти в космос. Росіяни вирішили вбивати. Цинічно, підло, о 5 ранку. Як фашисти. Гітлер воскрес, у особі Путіна. У 40-х роках дідусі та бабусі боролися проти фашизму. А сьогодні їхні онуки, діти стали такими ж, проти кого боролися. Це ганьба. На десятки років. Про це знає весь світ. Цього ніхто не забуде. За це заплатить весь російський народ. Продовжуйте дивитися свій телевізор. Фашист.” – написав Ектор.

Схожі статті