Ані Лорак пояснила, що продовжує працювати в росії, бо заробляє мамі на ремонт домівки: “Висилала і висилаю гроші”

Співачка Ані Лорак, яка зараз постійно опиняється у центрі конфліктів, вийшла на зв'язок із журналістами та пояснила, чому не може поїхати з росії.

Від початку конфлікту в Україні співачка Ані Лорак опинилася у списку зірок, яких більше не будуть раді бачити на Батьківщині. Справа в тому, що артистка, яка народилася та виросла у Чернівцях, замовчує факт будь-якої агресії зі сторони рф. Через це Лорак розкритикували не лише її фанати, а й чисельні колеги.

Ані Лорак пояснила, чому продовжує працювати в росії
Ані Лорак пояснила, чому продовжує працювати в росії

Ані Лорак у дитинстві жила небагато, як і багато-хто з зірок. Майбутня зірка жила у багатодітній сім’ї, яку виховувала лише мама. Родина була настільки бідна, що матері Лорак довелося здати доньку та сина до дитячого будинку, де діти провели декілька років. Пізніше вона забрала їх назад додому.

Сама Ані не раз згадувала, що вона абсолютно не тримає зла на маму, а навпаки, вдячна їй за все. Відомо, що жінка продовжує жити в Україні разом із братами виконавиці. Зараз Кароліна підтримує теплі стосунки зі своєю родиною.

Як виглядає мама Ані Лорак
Як виглядає мама Ані Лорак

Ані зуміла побудувати карколомну сольну кар’єру після “Євробачення”. І, ставши забезпеченою, своїх близьких артистка не забуває. Вона, наприклад, допомагає батькам фінансово. Часто надсилає їм гроші. До того ж, на свій гонорар Ані зробила ремонт у маминій квартирі, щоб тій було комфортно та затишно.

“Я зробила ремонт у квартирі мами. Висилала та висилаю додому гроші. Прикро, що шановні люди з такими професіями, припустимо, як у моїх батьків — тато журналіст, а мама — диктор на радіо, пропрацювавши по двадцять п’ять років, сьогодні начебто нікому не потрібні. У такій ситуації опинилися багато хто. Дякувати Богу, я можу допомагати батькам. Боюся однієї думки про те, як склалося б їхнє життя, якби у них не було мене”, – розповіла зірка.

Схожі статті