Коля Сєрга повідомив про смерть колишнього вагітної Регіни Тодоренко: “Мене це добило. Ігнор продовжується”

Відомий український музикант Коля Сєрга повідомив про смерть колишнього обранця Регіни Тодоренко. Зірка поділився неприємними емоціями у зв'язку з поведінкою колеги.

Коля Сєрга та Регіна Тодоренко обидва стали відомими завдяки участі в українській “Фабриці зірок”. Пізніше музиканти познайомилися набагато ближче в тревел-шоу “Орел та Решка”. Зараз усі учасники програми діляться своїми негативними враженнями від поведінки Регіни.

Регіна Тодоренко кинула всі сили на допомогу росіянам, які втратили роботу через війну в Україні
Коля Сєрга повідомив про смерть колишнього вагітної Регіни Тодоренко

Женя Синельников, Андрій Бєдняков, Антон Птушкін та Коля Сєрга не просто розчаровані, а шоковані правдою про те, чим Тодоренко готова поступитися заради власного спокою.

Коля Сєрга повідомив про смерть колишнього вагітної Регіни Тодоренко

Варто відмітити, що аніскільки не змінила позиції Регіни і новина про те, що її колишній обранець помер. Так, Коля Сєрга повідомив, що його друг та екс-коханий Регіни трагічно загинув, але Тодоренко продовжує ігнорувати заклики, прохання та правду.

Коля Сєрга планує стати батьком
Коля Сєрга повідомив про смерть колишнього вагітної Регіни Тодоренко

Покійний Алік був другом музиканта, і новина про його втрату сильно вразила Колю.

“Сьогоднішня новина з моїм другом Аліком… Він був колись у романтичних стосунках із Регіною Тодоренко. І мене це добило. Ігнор продовжується”, – розповів Коля Сєрга на YouTube-каналі “Популярна політика”.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко наприкінці березня пояснила, чому мовчить. Виявляється, вона не хоче сваритися зі своїм чоловіком Владом Топаловим, який, вочевидь прийняв абсолютно протилежну позицію. До речі, на даний момент телеведуча виношує другу дитину і дуже хвилюється, щоб стрес їй не нашкодив. І ба більше, ходять чутки, що Регіна навіть не в росії.

Схожі статті