40-річна Лілія Ребрик разом із доньками заспівала української пісні на честь Благовіщення: талановита у всьому

Лілія Ребрик вразила своїх прихильників вокальним талантом - телеведуча заспівала української пісні разом із двома доньками на честь свята Благовіщення.

Ліля Ребрик – одна із улюблених представниць вітчизняного шоу серед мільйонів телеглядачів. Вона завжди позитивна, усміхнена, яскрава та стильна до того ж досить рідко опиняється у центрі скандалів чи конфліктів. Останній раз, коли Лілію критикували, був більше десяти років тому – тоді її теперішній чоловік Андрій Дикий покинув дівчину заради чарівної телеведучої.

Проте навіть з тої ситуації Ребрик вийшла достойно. Вона зізналася, що жодного разу про своє рішення не пожалкували ні вона, ні Андрій. Зірка навіть познайомилася з його колишньою – зараз усі учасники любовного трикутника щасливі, а Лілія з коханим виховує двох доньок.

Лілія Ребрик заспівала з доньками
Лілія Ребрик заспівала з доньками

Ще одна причина, чому Ребрик так люблять її прихильники – щирість та любов до своєї справи. Лілія віддається у кадрі наповну, тому її із задоволенням запрошують на різні проєкти, а також у кіно та театр. З дитинства майбутня зірка займалася гімнастикою, пізніше захопилася журналістикою та акторством. Встигла теледіва себе зарекомендувати й у танцювальній сфері – декілька років вона була ведучою шоу “Танцюють всі”, а згодом і сама вийшла на паркет у “Танцях з зірками”. Саме там вона й зустріла Андрія Дикого.

Лілія Ребрик у Танцях з зірками
Лілія Ребрик у Танцях з зірками

Як виявилося, Лілія ще й вміє непогано співати. У непростий для країни час вона виконала українську народну пісню “Ой, у лузі червона калина” разом із доньками на честь свята Благовіщення. Хоча зізналася, що зараз їй не хочеться ні слухати музики, ні дивитися кіно, однак вона намагається триматися заради дітей.

“Сьогодні, кажуть, Благовіщення… Так хочеться гарних новин… А гарні новини завжди поряд- це діти, які мотивують усміхатися попри все (хоча інколи здається, що це неможливо), які можуть і заспівати тебе надихнути”, – написала Ребрик.

Схожі статті