Як виглядає колишня Андрія Данилка, яка завжди була поруч, але її не помічали: “Я була закохана”

Особисте життя Андрія Данилка тривалий час залишалося чимось потаємним. Про його обранець ніколи нічого не було відомо, але у світло вийшла його колишня.

Андрій Данилко знайомий українській публіці більше 20 років. Його образ Вєрки Сердючки був позитивно сприйнятий не тільки на території України, але і далеко за її межами.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля з мамою Сердючки Інною
Як виглядає колишня Андрія Данилка

Врешті-решт нахабна провідниця стала бажаною гостею і в Європі, і в Сполучених Штатах. Про особисте життя зірки тривалий час було нічого невідомо. Навіть подейкували про його нетрадиційну орієнтацію.

Знаменитості приписували роман з його партнеркою, яка грає маму Вєрки Сердючки, Інною Білоконь. Але справа в тому, що акторка давно заміжня і весь цей час виховала двох дітей.

Як виглядає колишня Андрія Данилка

Тим часом інша акторка, яка також тривалий час працювала у команді Андрія Данилка, Радміла Щеголова прийшла у якості гості на телевізійне шоу “Не бреши мені”, де розповіла ексклюзивні деталі стосунків з артистом. Зокрема, жінка визнала що мала близькість з Андрієм.

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Як виглядає колишня Андрія Данилка. Архівна світлина

“Я була закохана. Я просто була закохана… Я просто була закохана у життя в цей момент”, — запинаючись зізналася жінка.

Також вона не приховувала особливих почуттів до колишнього колеги та боса. Радміла розповіла, що їхні стосунки раптово були розірвані через те, що вона звільнилася і не попрощалася з Данилко. Після цього він їй не дзвонив.

Нагадуємо, що у мережі досить велика кількість знімків Андрія разом із його партнеркою Інною, на яких вони цілуються, обіймаються та тримаються за руки. Але зірки завжди заперечували імовірність романтичних відносин між ними.

Схожі статті