Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин присвятив пісню дружині, яка забрала доньку і поїхала за кордон (Відео)

Молодий український співак та переможець вокального шоу "Голос країни-10" Роман Сасанчин присвятив пісню своїй дружині Іванні, яка покинула Україну разом з донькою.

Роман Сасанчин здобув популярність з появою у вокальному шоу “Голос. Діти”, де під наставництвом Тіни Кароль здобув перемогу, а потім повернувся вже у дорослий сезон і повторив свій тріумф.

За життям і творчістю талановитого співака з тих пір спостерігають безліч фанатів, від яких він нічого не приховує.

Так, у 19 років Роман одружився на своїй коханій дівчині Іванні, а незабаром вперше став татом. У пари напередодні Нового 2022 року народилася донечка Елізабет.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Роман Сасанчин присвятив пісню дружині, яка забрала доньку і поїхала за кордон

Молоді батьки ласкаво називають спадкоємицю Елізою, Лізою. І хоча знайшлися ті, хто вважає, що в такому віці робити дітей зарано, Сасанчин постійно доводить, що він готовий робити свою родину щасливою.

Ба більше, співак прийняв непросте для себе рішення відправити дружину і дочку за кордон у ці неспокійні часи, хоча пара живе на Тернопільщині, де відносно спокійно.

Зараз Іванна з Елізою знаходяться в Польщі, там молода мама порається з дитиною і потроху відновлює ведення блогу в Інстаграмі, щоб заробляти копійку.

Роман тим часом не забуває публічно висловлювати свою любов дружині. Так, цього разу у соцмережах Сасанчин виклав пісню, присвячену Іванці, та написав:

“Серденько моє… Обіцяю, що вже скоро ми будемо разом… Бог нам всім допоможе і ніколи не покине нас в скрутну хвилину горя! Ти найдорожче, що у мене є. Страшний сон скоро закінчиться, і ми всі прокинемось в кращій, вільній, незалежній Україні”.

Схожі статті