Вагітна Регіна Тодоренко відреагувала на смерть свого колишнього: засоромилася показати своє обличчя

Відома українська співачка та телеведуча відреагувала на смерть свого колишнього обранця Аліка. Всі деталі дізнайтеся нашій в статті.

Відома російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко зберігає мовчання вже впродовж півтора місяці. Нещодавно вагітна зірка зізналася, що дотримується такої позиції через те, що її погляди та погляди чоловіка Влада Топалова кардинально різні. Тому заради збереження сім’ї вона мовчить в Instagram.

Вагітна Регіна Тодоренко відреагувала на смерть свого колишнього

Своє розчарування у колезі та колишній партнерці висловили Женя Синельников, Коля Сєрга, Леся Нікітюк та Андрій Бєдняков. Усі вони були шоковані цинічністю своєї знайомої і не стримували емоцій стосовно її вчинку.

Однак нещодавно справа зайшла ще далі. Коли Сєрга розповів журналістам про те, що його хороший друг та колишній обранець Регіни Тодоренко Алік трагічно загинув. Втім від телеведучої знову ніхто не дочекався навіть і слова.

Вочевидь Регіна таки побачила це і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вельми неоднозначний пост. Вона оприлюднила фотографію свічки на чорному фоні і написала текст, в якому буквально заявила, що її не стане.

Вагітна Регіна Тодоренко відреагувала на смерть свого колишнього. Скріншот особистої сторінки зірки

Також варто відмітити, що серед російських зірок зараз вельми популярна дивна манера реагувати на події віршами.

Нагадуємо, що вже декілька років Регіна проживає в Москві разом зі своїм чоловіком Владом та маленьким сином. На даний момент артистка очікуванні другої дитини. Також вона ділилася своїми хвилюваннями стосовно того, що не може спокійно перенести вагітність.

Схожі статті