Чоловік 40-річної Лілії Ребрик Андрій Дикий вразив неоднозначною публікацією у мережі: “Я говорю російською”

Пара Андрія Дикого та Лілії Ребрик завжди милувала фанатів. Подружжя виховує двох маленьких донечок та активно висвітлює своє життя у мережі.

Лілія Ребрик познайомилася з Андрієм Диким завдяки роботі. Чоловік вже мав досвід серйозних сімейних стосунків, але його єдиним справжнім коханням стала лише миловидна білокура ведуча. Разом пара брала участь у танцювальному проєкті та змогла пронести пристрасть стосунків через весь свій шлюб.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Чоловік 40-річної Лілії Ребрик Андрій Дикий вразив неоднозначною публікацією у мережі

Кожен у родині працює за покликанням: Лілія – у ролі акторки і ведучої, а Андрій професійно займається хореографією, навчаючи мистецтву танці молодші покоління. Пара завжди відрізнялася патріотичними поглядами на життя, але нещодавно Дикий опублікував нестандартний відеоролик у себе на сторінці в Інстаграмі.

“Я розмовляю російською. Поки що”, – співає голос у кадрі.

Пісня, якою поділився артист, стилізована під балади Володимира Висоцького та висвітлює, як чоловік, що не надав значення мові, змінюється через події в Україні.

У коментарях ажіотаж. Прихильники засипали танцюриста побажаннями перемоги:

  • “Ми сильні, ми разом, ми переможемо”
  • “Слава Героям Захисникам України!”
  • “Все буде Україна!
  • “Скоро переможемо”
Лілія Ребрик вагітна
Чоловік 40-річної Лілії Ребрик Андрій Дикий вразив неоднозначною публікацією у мережі

Нагадаємо, що Андрій Дикий та Лілія Ребрик одружилися у далекому 2011 році. У 2012 у родині народилася донечка Діана, а у 2018 – молодшенька Поліна. До речі, старша дитина вже знімалася у кіно, а ще залюбки танцює з татком. До 24 лютого сімейство проживало у заміському будинку під Києвом, але куди поїхали артисти зараз – не відомо.

Схожі статті