Руслана Лижичко знову не може стати мамою з тієї ж причини, що і багато років тому: чому зірка не народжує малюка?

Минулого року відома українська співачка Руслана Лижичко заявила про те, що збирається стати матір'ю. Однак, історія повторюється.

Відома українська співачка Руслана Лижичко на 48-у році життя повідомила про те, що збирається стати матір’ю. Про це стало відомо після виступу співачки у програмі “Маска”.

Руслана Лижичко поїхала на кордон до воїнів ЗСУ
Руслана Лижичко знову не може стати мамою з тієї ж причини, що і багато років тому

Після цього велика кількість фанатів вирішила, що насправді артистка вже очікує на дитину, але все виявилося зовсім не так.

Руслана Лижичко знову не може стати мамою з тієї ж причини, що і багато років тому

В інтерв’ю зірка зізнавалася, що її чоловік був не у захваті від того, що вона знову заговорила про материнство. Цьому є просте пояснення. У 2013 році Руслана Лижичко розповідала фанатам, що дуже хоче народити дитину і вже планувала поповнення в родині.

Однак у 2014-му розпочалися події в Україні, які суттєво змінили її погляди у майбутнє. Руслана сфокусувалася не на сім’ї, а на політиці, благоустрої власної держави та кар’єрі. Згодом Лижичко визнавала, що той період був зовсім непідходящим для народження в неї спадкоємця. І ось, коли Руслана знову задумалася про те, щоб обзавестися нащадками, події в Україні відволікли її від цих думок. Але на цей раз у співачки немає у запасі стільки часу, як 8 років тому.

Руслана ще раз нагадала курс, за яким слід слідувати російському військовому кораблю.
Руслана Лижичко знову не може стати мамою з тієї ж причини, що і багато років тому

Також необхідно відмітити, що зараз Руслана постійно знаходиться у гарячих точках, виступає перед бійцями, фотографується перед зруйнованими будівлями. Де на даний момент знаходиться її чоловік Олександр Ксенофонтов достовірно невідомо. Цілком імовірно, що він супроводжує дружину у цей непростий час.

Схожі статті