Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк покинула матір і втекла з росії: про акторку навіть не згадує

Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки лікується від раку, втекла з Росії. Де зараз знаходиться зіркова спадкоємиця?

Як відомо, знаменита російська акторка, красуня Анастасія Заворотнюк вже декілька років лікується від раку. Подейкують, що знаменитості діагностували гліобластому. Її старша донька Анна Заворотнюк дуже хворобливо реагує на будь-які плітки про її матір, і відмовляється якось коментувати її стан на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк покинула матір і втекла з росії

На тлі останніх подій, Анна опинилася в Арабських Еміратах і намагається налаштовувати своїх підписників на позитивний лад. Варто відмітити, що ні події в світі, ні стан її власної мами вона не висвітлює. Дівчина хизується відпочинком, смаколиками, брендовими речами, елітними ресторанами, тощо.

Варто відзначити, що своє тривала мовчання вона порушила лише місяць тому, коли у мережі спливла фотографія Анастасії Заворотнюк поруч з Петром чорнешовим. Знімок був зроблений камерами відеоспостереження на одній з московських трас і просто зафіксувала порушників. В свою чергу хтось з робітників вирішив, що буде доречним у публікувати дані кадри. Анна була шокована цинічністю цього вчинку і не приховувала негативних емоцій стосовно цього. Зокрема, вона не спростовувала того факту, що це її матір, а просто засудила людину, яка оприлюднила знімок.

До речі, на фотографії Анастасія виглядала саме так, як її описували знайомі, яким вдалося її побачити. Акторка сильно набрала вагу, а також має коротку зачіску.

Схожі статті