Зірка ТСН Наталія Островська показала, завдяки чому її квартира залишилася цілою: “Бачите, як старалися”

Відома українська телеведуча Наталія Островська показала, що врятувало її квартиру від руйнувань та пограбування.

Відома українська телеведуча Наталія Островська приєдналася до колективу програми новин ТСН минулого року в серпні. Згодом вона перейшла у нічний дайджест, а наприкінці лютого почала постійно з’являтися у прямих ефірах, залишаючись з глядачами на зв’язку майже цілодобово.

Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків
Наталія Островська показала, завдяки чому її квартира залишилася цілою

Також вона активно спілкується з підписниками на соціальній мережі Instagram, де показує, як проходить її життя у такі непрості часи.

Наталія Островська показала, завдяки чому її квартира залишилася цілою

Зокрема телеведуча продемонструвала своїм фанатам елемент, який врятував її квартиру від пограбування. Виявилося, що майстри настільки добре поставили її двері, що їх не вдалося зламати.

Наталія Островська показала, завдяки чому її квартира залишилася цілою. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто відмітити, що тиждень тому телеведуча публікувала знімки подвір’я поруч зі своїм будинком і розповіла про те, що квартира її сусідки була зруйнована. Про своє житло вона нічого не знала. Також зірка додала, що не боїться втратити майно, адже зараз гинуть люди, і вона просто не може хвилюватися за себе в такий час.

Нагадуємо, що з 24 лютого тележурналістка залишалася на зв’язку та не покидала Україну. Наталія визнала, що мало думки про поїздку за кордон, але після великої кількості слів підтримки від співвітчизників передумала. Островська зазначила, що буду залишатися на своєму посту до самого кінця і це варте неймовірної поваги. Також зірка активно допомагає волонтерам, координаторським центрам, тощо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.