Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова захворіла після втечі до Ізраїлю: “Мені стало гірше”

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, що сильно захворіла в Ізраїлі. Що зараз відбувається з сім'єю артиста, дізнайтеся в нашій статті.

Тривалий час дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя Ркпяхова залишалася в Україні. Не дивлячись на небезпеку, вона не хотіла покидати свою Батьківщину, але врешті-решт їй довелося виїхати за кордон.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова жаліється на життя в Ізраїлі
Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова захворіла після втечі до Ізраїлю

Так, Катерина добралася до Германії автомобілем разом зі своєю мамою та маленьким сином Михайлом, і, залишивши авто на стоянці, вона сіла до літака і з пересадкою в Туреччині рушила до Ізраїлю.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова захворіла після втечі до Ізраїлю

Варто відмітити, що Катя добре знайома з цією країною і навіть якось розповідала, як їй довелося виходити з машини через повітряну тривогу і лежати на асфальті до її закінчення.

А зараз блогерці дуже непросто, адже вона сумую за коханим чоловіком, а також прихворіла. Катя зізнається, що почувається погано, турбує слабкість та ломота в тілі.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова захворіла після втечі до Ізраїлю. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Після приїзду до сестри вона тривалий час зберігала мовчання, висвітлюючи лише події в Україні. Але зараз вона готова розпочати свою діяльність, і зокрема бачить в цьому сенс, адже Ізраїль має великий досвід і міг би допомогти українцям знайти відповіді. І хоча дівчину сильно критикують щораз відновлення ведення її блогу, вона заявила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що буду намагатися повернутися до минулого життя, не забуваючи при цьому про реальність. Усе це за для того, щоб принести користь.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.