Ані Лорак скасувала всі свої концерти у російській федерації та не з’являється у соцмережах: куди поїхала співачка

Як реагувати на тих представників шоубізнесу, які забули про свою Батьківщину та керуються лише меркантильними інтересами – зароблянням грошей?

Після того як росія напала на Україну, деякі представники шоубізнесу, особливо з українським корінням, не відреагували на це. Як думають шанувальники зірки, мовчать, бо бояться втратити прибутки від передбачуваних концертів. Вони бояться, що їм у Росії заборонять виступати. Це меркантильна позиція, і її вже засудили українці та прогресивне людство.

Ані Лорак продовжує працювати в росії
Ані Лорак скасувала концерти в росії

Співачка Ані Лорак досі не відреагувала на те, що зараз відбувається в Україні. Хоча це її Батьківщина, яка її виховала та дала путівку в життя. Ані Лорак відмовилася прокоментувати ці події в Україні. І найцікавіше, що після 24 лютого 2022 року співачка не з’являється у соціальних мережах. Як вважають її шанувальники, Ані Лорак полетіла в ОАЕ. Також стало відомо, що співачка скасувала всі концерти у російській федерації та перенесла їх на осінь 2022 року. До того ж серед міст немає тих, де Ані Лорак виступала до 24 лютого 2022 року. Для інформації: Комітетом Верховної Ради України з гуманітарної та інформаційної політики планує скасувати почесні звання, раніше надані ряду артистів. У цьому списку фігурує й Ані Лорак. Адже вона досі не відреагувала на події в Україні та тим самим підтримує Росію. Але подібні зірки не розуміють, що все закінчиться перемогою України та що тоді вони робитимуть. Вже після того їм ніхто не повірить у їхньому прагненні, що вони люблять свою Батьківщину – Україну. І це правильно, неможливо всидіти на двох стільцях: і наших, і ваших. Треба було визначитись одразу. А таких зірок українці зневажають.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.