40-річна Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про її розставання з Арсеном Мірзояном: “Час розлучатися”

Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко відповіла на чутки про розлучення з чоловіком Арсеном Мірзояном. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Про розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна стало відомо зовсім нещодавно. І фанати досі не можуть повірити у те, що це — правда. Варто відмітити, що на цей раз шосте відчуття не обмануло шанувальників. Новина виявилася фейковою.

Нагадуємо, що про розрив зіркової пари повідав співавтор YouTube-проєкту “Леви на джипі”, блогер та стендапер із Дніпра Микола Зирянов, коли спілкувався зі співачкою Jerry Heil. Плітка про те, що пара більше не разом з’явилася, коли учасники проєкту обговорювали розлучення Дантеса та Наді Дорофєєвої. Саме тоді Зирянов повідомив співачці Jerry Heil, що Тоня Матвієнко та її чоловік Арсен Мірзоян розлучилися.

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про її розставання з Арсеном Мірзояном

Так, на особистій сторінці виконавиці в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій Тоня зізналася, що не очікувала нібито її розлучення може когось хвилювати у такі непрості для України часи. А також заявила, що в них з Арсеном все в порядку і мовляв, не дочекаєтеся.

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про її розставання з Арсеном Мірзояном. Скріншот особистої сторінки співачки

Текст супроводив скріншот статті, у якому йшлося про розрив стосунків зірок.

Нагадуємо, що роман Тоні та Арсена розпочався на проєкті Голос країни. Тоді музикант був одружений та виховував двох синів, але це не зупинило його на шляху до щастя. Чоловік розлучився, віддав усе своє майно колишній дружині та без копійки в кишені прийшов у будинок Ніни Матвієнко. Там пара проживала до сьогодні, але вже мала переїжджати у власну квартиру. Що зараз відбувається з сім’єю, достовірно невідомо.

Схожі статті