Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі вперше показала двох доньок від різних чоловіків: красою вдалися у маму

Відома турецька красуня, акторка Мер'єм Узерлі вперше показала двох своїх маленьких донечок, яких народила від різних чоловіків. Усі деталі в нашій статті.

Мер’єм Узерлі найбільш відома за роллю Хасекі Хюррем Султан — наложниці, а потім дружини султана Сулмана Великого (Халіт Ергенч) в серіалі “Величне століття”. Картина була натхнена реальними подіями, що сталися під час правління найбільшого полководця та реформатора імперії Османа, султана Сулеймана Великого. Серіал оповідає про найбільш відомі події в правлінні султана та його взаємини з наложницями.

Турецька Роксолана Мер'єм Узерлі знімається для російського глянцю
Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі вперше показала двох доньок від різних чоловіків

Однак в останньому сезоні серіалу Мер’єм була відсутня. Це сталося через її неочікувану вагітність. Тоді акторка зустрічалася з чоловіком, який покинув її незадовго до народження спадкоємиці. Після пережитого Узерлі неодноразово розповідала про його погане ставлення до неї та неприйнятну поведінку.

Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі вперше показала двох доньок від різних чоловіків

Згодом зірка переїхала до Німеччини і на деякий час взагалі відмовилася від кар’єри. Вона ростила єдину доньку, а потім зустріла наступне кохання. Свого чоловіка Узерлі принципово не показує, але шанувальники знають, що він точно існує. Позаминулого року акторка народила свою другу доньку, яку тривалий час не показувала публіці.

Однак зараз Узерлі, здається, готова демонструвати дівчаток фанатам. Нещодавно
на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Мер’єм  поділилася зворушливим знімком, на якому постала з малечею Ларою та Лілі у себе вдома. Молодшу доньку зіркова мама тримає на руках, а старша ніжно припала до неї.

Турецька Роксолана Мер’єм Узерлі вперше показала двох доньок від різних чоловіків. Скріншот особистої сторінки акторки

Вже очевидно, що Лара успадкувала красу своєї іменитої мами. А крихітка Лілі дуже схожа на старшу сестру.

Схожі статті