Оля Полякова виступає для греків: зірка одягла вишиванку та емоційно заспівала, довівши до сліз

Відома українська виконавиця відвідала Грецію для того, щоб нагадати її жителям про те, що відбувається в Україні. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова наприкінці лютого поїхала за кордон разом зі своєю родиною. Її чоловік Вадим Буряковський залишився вдома та боронить Батьківщину.

Оля Полякова виступає для греків

Увесь цей час співачка перебувала на зв’язку разом зі своїми фанатами за допомогою акаунту в соціальній мережі Instagram, але, на жаль, нещодавно її заблокували, і тепер вона немає можливості як раніше повідомляти користувачам мережі про свою діяльність. А розповісти є про що.

9 квітня, футбольні клуби “Шахтар” та “Олімпіакос” провели товариський поєдинок в Афінах. Усі зароблені від гри кошти передадуть на гуманітарну допомогу українцям.
На стадіоні також провели перформанс у спеціально відведеному секторі місця вболівальників зайняли іграшки.

Перед початком матчу на поле вийшла Оля Полякова, котра особливо емоційно виконала державний гімн України. Співачка одягла білу сорочку з блакитною вишивкою. Своїх співвітчизників виконавиці вдалося довести буквально до сліз.

Щоб залишатися на зв’язку з Суперблондинкою, вона пропонує підписатися на неї соціальній мережі Facebook. Але немає сумнівів, що скоро вона або відновить свою сторінку в Інстаграм, або створить нову. Також артистка запевняє, що її відправили у бан через те, що вона оприлюднила правду і говорила її.

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова розповідала про стан її старшої доньки Маші, яка не може оговтатися від пережитого. Дівчина оплакує свою подругу, яка загинула під час евакуації. Зараз Маша буквально страждає від панічних атак.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.