42-річна Маша Єфросиніна вщент розсварилася зі своїми родичами: “Про що мені з ними говорити?”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розплвіла Славі Дьоміну про стосунки зі своїми родичами. Дізнайтеся усі деталі в статті.

Останні події в Україні перевернули життя багатьох людей. Зокрема це дуже вплинуло на родинні зв’язки, які здебільшого були просто розірвані. Причина дуже проста: російські родичі українців не дзвонять їм, не цікавляться їхнім станом і взагалі роблять вигляд, наче нічого не сталося.

Маша Єфросиніна вщент розсварилася зі своїми родичами

Зірки не з чуток знають, як це, і активно розповідають журналістам про те, що саме спонукало їх повністю порвати з рідними. На інтерв’ю до Слави Дьоміна завітала Маша Єфросиніна і розповіла, що саме пережила її сім’я.

Маша Єфросиніна волонтерить у Львові
Маша Єфросиніна вщент розсварилася зі своїми родичами

Так, телеведуча зізналася, що не спілкується ні з рідними з Керчі, ні з рідними з Санкт-Петербургу. У знаменитості жодного разу не поцікавилися, чи жива вона. І це стало останньою крапкою у стосунках. Маша не може зрозуміти, як можна бути настільки апатичним та байдужим. Особливо, коли мова йде про громадянську відповідальність за скоєні злочини.

“Я з ними не спілкуюсь. Вони мені жодного разу не написали, не подзвонили. Про що мені з ними говорити?” – розповіла Єфросиніна.

Також Єфросиніна повідала, що аж через декілька тижнів її дядько написав сестрі Єлизаветі, що йому дуже прикро за дії росії. Марія з розчаруванням зазначила, що мабуть, все ж таки щось таки змінилося в його голові.

“Вчора сестра мені сказала, рідний брат нашого тата написав їй, Лізі, що йому дуже шкода. Він живе у Пітері. На шостому тижні щось зрушилося у голові, мабуть”, – поділилася Єфросиніна.

Нагадуємо, що на даний момент телеведуча волонтерить у Львові.

Схожі статті