Зірка серіалу “Свати” Добронравов вперше прокоментував ситуацію в Україні та розлютив фанатів: “Мені не соромно”

Віктор Добронравов, син актора Федора Добронравова, який разом із батьком знімався в останньому сезоні серіалу "Свати" висловився щодо російсько-українських відносин.

Серіал “Свати” став улюблений для мільйонів телеглядачів у багатьох країнах світу. Його виробництвом займалися продюсери, режисери та актори двох країн – України та росії. Тому саме в межах цих двох держав “Свати” стали по-справжньому культовими.

24 лютого – день, коли стосунки між двома країнами назавжди опинилися у проваллі, адже армія рф розпочала безпричинне повномасштабне вторгнення у міста України, і вже понад 40 днів наші захисники відчайдушно та героїчно боронять незалежність та свободу. У той час же в тилу зірки та лідери думок висловлюють свою позицію та підтримують населення та аудиторію інформаційно, а також фінансово. Багато-хто з зірок вступив у лави ТрО або зайнявся волонетрством.

Актори серіалу Свати
Актори серіалу Свати

Зірки “Сватів”, особливо російського походження, довгий час відмовчувалися. Однак один із акторів вирішив висловити свою позицію – Віктор Добронравов, син головного актора серіалу Федора Добронравова, який зіграв у заключному сезоні героя свого батька в молодості.

Віктор вважає, що настав час самоідентифікації та визначення. Він свою позицію чітко окреслив. Добронравов висловився про популярну думку “соромно бути росіянином”, що прокотилася серед зірок шоу-бізнесу. Артист гордий і щасливий бути росіянином, про це він зазначив в ефірі YouTube-каналу “Емпатія Манучі”, додавши що тенденція соромиться себе мине.

Віктор Добронравов у Сватах
Віктор Добронравов у Сватах

Популярний актор закликав бути добрішим один до одного. Творчим людям необов’язково мати якусь позицію щодо політичних подій, упевнений артист.

“Пишаєшся ти чи ні? Якщо ти мене спитаєш, мені не соромно бути росіянином. Чому я повинен мати якусь точку зору, я взагалі людина, яка не займається політикою. Чому, наприклад, великий диригент повинен давати якусь оцінку того, що відбувається. Він же займається мистецтвом, яке поєднує всіх і лікує душі, вдумайтеся!” – підсумував Добронравов.

Схожі статті