У Лорак, Кіркорова та інших гонорари впали вдвічі, а відпустка тепер лише у Туреччині: у чому причина

Багато представників шоубізнесу з росії відчули, як до них ставляться за кордоном. Мовчання та підтримка подій в Україні після 24 січня 2022 року різко позначилося на їхніх гонорарах

Після подій в Україні, які відбулися 24 лютого 2022 року, багато людей по-іншому стали дивитися на цінності. Українські представники шоубізнесу засуджують рашистів та їхні дії в Україні. Багато зірок вступили до лав тероборони та ЗСУ, інші стали волонтерами. Весь світ підтримує нашу країну. Вводяться санкції, які торкаються не лише російських компаній, а й російських зірок. Через санкції та неприйняття російських селебріті в багатьох державах, їхній дохід суттєво зменшився. Як правило, спостерігається зменшення гонорарів у два рази.

Ані Лорак показала екс-чоловіку, з ким вона цілується
Ані Лорак стала менше заробляти

Такі зірки як: Ані Лорак, Філіп Кіркоров, та гурт “Руки вгору” та інші стали менше заробляти. Деякі російські зірки частково чи навіть повністю залишилися без роботи. Так, наприклад, закордонні курорти більше не хочуть бачити з концертами у себе російських зірок, їх приймають тільки в Туреччині. Там на травневі свята виступатимуть Баста, Сергій Лазарєв, “Руки Вгору”, Ханна, Тіматі, Клава Кока та інші. Проте вже величезних заробітків у них не передбачається. Річ у тому, що попит на російських зірок впав у кілька разів. Аналітики констатую, що ця тенденція продовжуватиметься. На приватні заходи за кордон представників російського шоубізнесу вже не хочуть запрошувати. Це правильно, адже за їхнє мовчання про події в Україні, які відбулися після 24 лютого 2022 року, потрібно розплачуватися. І громадськість різних країн це робить. Люди не хочуть бачити тих зірок, що підтримують дії проти України російського керівництва.

Схожі статті