Втратила все: як виглядає маєток Оксани Марченко з власною церквою, у який вона більше ніколи не повернеться

Відома українська телеведуча та кума володимира путіна Оксана Марченко збанкрутувала. Як виглядає її елітний будинок в Києві, який нещодавно був конфіскований?

Репутація знаменитої української телеведучої Оксани Марченко останнім часом зазнавала серйозних випробувань. Донька зірки є похресницею володимира путіна; її соловік Віктор Медведчук — фігурант декількох кримінальних проваджень; телеканали пари стрімко закривалися, а багатства не знали меж.

Ще минулого року через скандальність сімейства, її спадкоємиця була вигнана з Швейцарії через свій зв’язок з путіним, а тепер, після ганебної втечі Марченко через кордон в Чернігові та втечі Медведчука з-під домашнього арешту, усе їхнє майно підлягає конфіскації. Мова йде про велику кількість квартир, неймовірну кількість автомобілей, купу антикваріату, а також маєток з власною церквою та шубосховищем.

Як виглядає маєток Оксани Марченко

Необхідно відзначити той факт, що Оксана Марченко останні роки позиціонувала себе, як дуже віруючу людину. Тому особистий храм для неї був вельми важливий.

Як виглядає маєток Оксани Марченко

Також зірка знімала авторські фільми а по Ломниця, у якому відвідувала різноманітні священні місця, бесіду вала з служителями церков, а також релігійними людьми.

Як виглядає маєток Оксани Марченко

Прихильність Оксани до православ’я виросла до такого рівню, що головною причиною, за якої, як вона вважала, володимир путін нібито є хорошою людиною, це той факт, що він віруючий.

Варто відмітити, що імовірність того, що Оксана Марченко зможе повернути собі свої багатства мізерна. Після усього, що сталосяе, сімейство дискредитувала себе по всім пунктам. І ба більше, зараз водиться розшук Віктора Медведчука, який переховується від українського правосуддя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.