40-річна Тоня Матвієнко вбралася у чорне і прокоментувала стосунки з Арсеном Мірзояном: “Час розлучатися”

Розлучення охопило кілька популярних пар на тлі подій останніх днів. У мережі з'явилися чутки про те, що розбіглися Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян можуть похвалитися дійсно неймовірною історією кохання. Маючи досвід серйозних сімейних стосунків, вони наважилися знову відкрити серця та об’єднати долі.

Втім, у мережі промайнула інформація про те, що, на жаль, музиканти розійшлися.

Тривожна новина про їхнє розлучення пролунала з вуст блогера Миколи Зирянова у розмові зі співачкою Jerry Heil. Артистка розповіла, що не знала і про те, що Надя Дорофєєа і Володимир Дантес – більше не подружжя.

40-річна Тоня Матвієнко вбралася у чорне і прокоментувала стосунки з Арсеном

Проте, сама Тоня Матвієнко дещо інакше прокоментувала цю подію. Зірка здивована, що взагалі у нинішню скрутну годину когось можуть цікавити дрібні перипетії із життя співаків та співачок.

“Я не знала, що в такі часи, це може когось хвилювати. І зараз точно не час розлучатися, не дочекаєтеся”, – розповіла знаменитість.

Сам же Арсен коментувати плітки не став.

Чи були чутки безпідставними?

У січні цього року у ЗМІ замайоріла новина про те, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян могли б розірвати стосунки. Співачка не приховувала: конфлікти у родині були, але чоловік пообіцяв змінитися. Музикант дуже не хотів відпускати свою обраницю, яка народила йому донечку Ніну.

Матвієнко ж зауважила, що готова і сама була у ряді ситуацій йти на примирення першою, тож закоханим вдалося дійти компромісу. Антоніна написала коханому все, що їй не подобалося у відносинах і він погодився піти на поступки.

Схожі статті