Дан Балан притис до себе дівчинку з ангельськими очима та схвилював фанатів: “Знайшлася дочка Данчика”

Відомий молдавський виконавець Дан Балан засвітився в обіймах маленької дівчинки та спричинив чутки про таємне батьківство. Усі деталі в нашій статті.

Особисте життя відомого молдавського виконавця Дана Балана залишається чимось таємничим для його фанатів. Шанувальники добре знайомі з його сім’єю: мамою Людмилою, сестрою Сондою та батьком Михаєм, але не володіють ніякою інформацією про можливу дружину, дітей, тощо.

Ходять чутки про те, що він був одружений. Колишню дружину зірки звуть Елла Крупеніна. Також їй приписують материнство над спільним сином з Даном Баланом. Хлопчика звуть Алан.

Ці плітки Дан ніяк не підтверджував, але варто зазначувати не поспішав спростовувати. Фанати мають тверду впевненість, що музикант ще багато чого ховає від преси та людей, тому фотографії зроблені звичайними перехожими або глядачами вельми цікаві для перегляду.

Дан Балан притис до себе дівчинку з ангельськими очима та схвилював фанатів

Наприклад, Балан дуже добре ладнає із дітьми. Нещодавно в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія, на якій молдавський мачо обіймається з маленькою дівчинкою.

Принцеса має зовнішню схожість з музикантом, і очевидно це і стало причиною того, що деякі з коментарів несуть в собі інформацію про батьківство зірки. Так, певні користувачі впевнені: дівчинка є його дочкою.

Дан Балан притис до себе дівчинку з ангельськими очима та схвилював фанатів. Скріншот коментарів під публікацією про музиканта

Нагадуємо, що 24 лютого Дан Балан відреагував на новину про Україну і одразу ж опублікував свою думку стосовно того, що сталося. Музикант підтримав Україну, але зробив це дуже обережно, вочевидь боючись втратити своїх російських слухачів. На відміну від інших зірок, Дану дісталося менше хейту.

Схожі статті