Куди зник 43-річний коханий Тіни Кароль, співак Дан Балан: полишив кохану одну, а сам втік у невідомому напрямку

Дан Балан зник із соціальних мереж від початку повномасштабного конфлікту між Україною та Росією. Однак співак встиг висловити свою позицію щодо ситуації.

Дан Балан — співак зі світовим іменем, пісні якого знають та слухають у різних країнах світу. Однак саме в Україні він здобув велику популярність. Артиста з Молдови свого часу запросили зайняте одне із тренерських крісел у шоу “Голос країни”. У дев’ятому сезоні його підопічна Оксана Муха навіть здобула перемогу, а шанувальники підозрювали, що між тренером та учасницею був роман – проте ці чутки не підтвердилися.

Оксана Муха та Дан Балан
Оксана Муха та Дан Балан

Окрім Оксани, шанувальники свого часу “зводили” молдавського красеня з українською співачкою Тіною Кароль. Протягом одного із сезонів телеглядачі спостерігали за теле-романом двох артистів та вірили у щирість їхніх почуттів. Хоча пізніше продюсери “Голосу країни” розповіли, що це кохання було спеціально вигаданим романом задля рейтингів шоу. Але пару Дана і Тіни настільки полюбили прихильники, що навіть після цього зізнання багато-хто вірить, що між ними справжня любов.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Сам співак веде свої соціальні мережі не досить активно, лише іноді публікує фотографії, хоча за його сторінкою слідкують понад мільйон користувачів мережі. Свій останній пост Дан зробив наприкінці лютого, коли в Україні розпочалося повномасштабне вторгнення зі сторони росії. Саме країні, в якій довгий час працював співак він присвятив публікацію.

Балан досить лаконічно, проте конкретно висловив свої думки. Він запостив прапор України, під яким написав, що він усім серцем з нею.

“Схаменіться! будьте люди, Бо лихо вам буде. Розкуються незабаром Заковані люде, Настане суд, заговорять Дніпро, і гори!” Боже ,врятуй Україну! Всім серцем з вами!” – написав Балан.

Схожі статті