Анатолій Анатоліч популярно розповів чому не можна вірити Собчак та іншим “ліберальним” російським журналістам

Засоби масової інформації з росії спотворено показують та пишуть, що відбувається в Україні після 24 лютого 2022 року. ЗМІ російської федерації намагаються виправдати жорсткість російської армії до мирних жителів України

Після подій, що відбулися в Україні, засоби масової інформації з Росії намагаються спотворити реальність. Замовчується жорстокість рашистів до мирного населення. Всі події та дії ставляться з ніг на голову. Йде масоване обдурювання росіян. І найцікавіше прості росіяни вірять усьому тому, що подають їм російські ЗМІ. Простому росіянину вже закрито доступ до багатьох соціальних мереж і вони не можуть адекватно побачити інформацію про Україну і що тут творять російська армія.
Український телеведучий Анатолій Анатоліч нещодавно розповів про таких пропагандистів, як журналістка Ксенія Собчак. Також він застеріг людей, щоб вони не брали за чисту монету інформацію, що виходить від “ліберальних” працівників засобів масової інформації з Росії. Як написав Анатолій Анатоліч, не потрібно приймати на віру все те, що говорять у російській федерації. Річ у тому, що у Росії вже давно немає чесних журналістів. Навіть такі “ліберальні” до нас персонажі як Собчак чи Олексій Пивоваров все одно на боці зла. Анатолій Анатоліч закликає мешканців України не вірити тому, що пишуть та ведуть мовлення з росії. Українці це знають. Ми також знаємо, що не треба панікувати та потрібно слухати та читати лише українські офіційні засоби масової інформації. Вони правда, яку сприймають більшість росіян. Ті росіяни, яким вдається прочитати, що пишуть незалежні ЗМІ про події в Україні після 24 лютого, все одно вважають це фейком. Тому основним аргументом для російських військ українці вважають ЗСУ. Україна переможе, у цьому навіть ніхто не має сумніву. Слава Україні!

Схожі статті